Bloggpaus

Ja, inte när det gäller den här bloggen (ni kan andas ut, ni som givetvis följer den slaviskt och har den som startsida) men däremot när det gäller fotbollsbloggen. Den lokala fotbollssäsongen har varit huvudämnet i den och då lokalbollsåret nu är över för den här gången känns det som att ämnena att beröra är färre och inte lika intressanta.

Givetvis finns det mycket annan fotboll att skriva om men då såväl allsvenskan som internationell fotboll redan tas upp i de stora medierna så pass hög utsträckning så blir det ganska blekt att basera bloggen på exempelvis Milans och MFF:s matcher. Dessutom skriver jag ju fortfarande en del för Italien-sidan på Svenska Fans och får därmed trots allt skriva en del om den italienska fotbollen.

Fotbollsbloggen kommer att dyka upp igen framåt december/januari när nästa säsong drar igång. Exakt hur upplägget kommer att se ut återstår att se. Bland annat beror det på hur Helsingborgs Dagblad och ett par andra tidningar reagerar på min förfrågan om de kan tänka sig att ha nytta av någon som fotbollsbloggar om den lokala fotbollen.

Hursomhelst är det endast den här som gäller den närmaste tiden. Och vem vet, det kanske slinker in lite fotboll här med… :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0