Betydelsefull dag

Gårdagen var en betydelsefull dag då min kära mamma Gunvor fyllde 60 år. Dessutom var det på dagen exakt tre år sedan jag och Karin träffades för allra första gången. En speciell lördag när det gällde de två viktigaste kvinnorna i mitt med andra ord :)

Mammas födelsedag firade vi här och det blev en riktigt lyckad helg med mina föräldrar på plats nere i Skåne. Särskilt själva 60-årsdagen blev lyckad och firades med en lugn dag i Helsingborg som innehöll ett fotbollsbesök på Filbona för mamma och pappa då vi spelade säsongens sista match, hemlagad middag under kvällen samt presentutdelning och tårtätande i rikliga mängder innan dagen var över. Ett fotoalbum med familjebilder, en resa till Göteborg för att se Robert Gustafsson i vår, parfym och en fin blomma delades ut, till synes till stor glädje för mottagaren :) 

Födelsedagsfirandet under helgen avslutades sedan idag med en tur till Helsingör där vi där vi käkade "smörrebröd" och bara kopplade av en stund innan hemresa mot Kalmar väntade för gårdagens födelsedagsbarn med make.

En riktigt trevlig helg närmar sig nu sitt slut och ska på sedvanligt manér innehålla en del fotboll samt uppdaterande av fotbollsbloggen.









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0