Vi är nöjda

Idag är det en nöjdhetens dag, verkar det som.


Jag är nöjd med kvällens insats på Hedens konstgräs där vi i HF Olympia plockade en poäng mot Ramlösa FF via 3-3. Lite bittert var det att vår 2-0-ledning från mitten av första halvlek tappades (2-1 i paus), men samtidigt var det oerhört viktigt att vi, i det tuffa läge som vi befinner oss i som bottenlag i serien nu, lyckades kvittera till 3-3 sedan Ramlösa vänt matchen med två snabba mål efter pausvilan. Viktigt för moralen och självförtroendet att äntligen få lite medgång trots allt.

För egen del gick det dessutom riktigt bra. Första halvleken var nog den bästa som undertecknad någonsin stått för faktiskt. Det funkade i det närmaste prickfritt defensivt och förvånansvärt många gånger vågade jag gå med i offensiven och hittade fina lösningar med uppspelen. I andra hade vi mindre boll än i första och fick inte riktigt igång samma lyckosamma spel som före halvtid, därav blev det heller inte lika många offensiva utflykter från min sida. Men defensiven fortsatte att fungera som den skulle och det här var utan tvekan säsongens bästa match av mig.

Kul att man lyckades pricka in den när Karin hade letat sig ut för att se sin sambo spela och dessutom hade plockat med vår lille valp, som fick plats på läktaren bland de andra "Olympia-spelarfruarna".


Karin ja, hon är också nöjd med dagen.
Dels verkade hon ha trivts i sällskap med de andra flickvännerna på matchen och dels har hon fått ett ideellt extraknäck, eller hur man ska beskriva det, på en fritidsgård som hon verkar nöjd med. För att inte tala om hur nöjd hon verkar vara med mig.

Eller vad sägs om följande statusrad på Facebook från hennes sida ikväll: "som pricken över i:et kommer älsklingen hem med en bukett rosor och lagar gourmetmiddag. Synd att klaga :)"

Var bara tvungen att påpeka det för er... :)


Nu har vi rundat av denna fredag med en filmkväll innehållandes massvis med godis och Björnbröder 2. Mys på hög nivå och om några minuter somnar jag riktigt nöjd. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0