Tillbaka på banan

Ute från kåken, klar med avvänjningen och tiden med en övervakare tätt efter sig går mot sitt slut. Jag är tillbaka på banan igen.

Nej, nu ska vi inte skoja om kåkfarare och annat läskigt. Men tillbaka på banan är jag ändå tack vare att vi har fått internet i nya lägenheten nu. Därmed kan man återigen komma igång med bakgrundssökandet till uppsatsen, bloggande och annat trevligt igen.

Fotbollsbloggen var förstås den som prioriterades först och här har ni resultatet:
http://kylspray.com/blog/glidtackling.aspx


. . . . . . .


I övrigt är det inte direkt
några löpsedelsnyheter att tala om från de senaste dagarna. Det mest konkreta som har hänt är att jag har konstaterat att dagarna får alldeles för fort och att uppsatsen ska vara klar om alldeles för kort tid. Med andra ord är allt som vanligt.


. . . . . . .


Det är riktig feststämning hos Nilssons/Alfredssons nuförtiden. Sambon har nämligen fastnat helt för en Bo Kaspers-låt och spelar den minst fyra gånger i timmen, hela tiden, om och om igen.
Vad den heter? Dansa på min grav. Riktig partystartarlåt det...


. . . . . . .


Imorgon dyker min kära mor upp i staden.
Det ska bli roligt att ha henne här några dagar. Bara hunden är snäll mot henne. Mammas hundrädsla kan bli värre om vår lille valp, som egentligen inte alls är så liten längre, får för sig att bita i henne. Hans busande är lite väl våldsamt just nu, men för det mesta sköter sig den lille så de två ska nog kunna bli bra vänner trots allt.

. . . . . . .
 

Trots begravningsmusiken som strömmade ur
högtalarna blev Karins fiskgryta en riktig smaksensation. Stort plus för sambons matlagning idag. Alla dagar, kanske ska tilläggas så att jag inte blir utan mat framöver... :)


. . . . . . .


Nu får den här dagen
avrundas med lite FM och eventuellt slötittande på tv. Borde vara mer aktiv än så, men disken är i alla fall ren nu och därmed är jag nöjd med dagens insats.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0