Lagfest och försommarvärme

Igår bjöds det på strålande försommarväder här nere i Helsingborg och det tackade man förstås för. Inte minst eftersom jag, vår tränare Bergendahl och våra lagkamrater Nilsson och Andersson bänkade oss på Olympia för att se Helsingborg mot Halmstad. Tyvärr vann ju HIF och gav inte MFF chansen att komma närmare i toppstriden, men i övrigt var det riktigt trevligt att sitta där i värmen och se lite allsvensk fotboll.

Efter fotbollen begav vi oss upp till vår klubbstuga en liten bit därifrån för att dra igång kvällens lagfest. Den blev riktigt lyckad måste jag säga. "Presidenten" hade styrt upp grillning och det bjöds på utsökt grillad kassler, potatissallad och fransbröd, mat som effektivt sköljdes ner med öl. Och efter den strålande starten på aftonen fortsatte det hela i trevlighetens tecken.

Diverse småtävlingar, Champions League-final, öl och inkilning i form av sånguppträdande för några av de nya som ännu inte genomgått någon sån ritual blev det och vi höll igång långt in på kvällen/natten. Framåt halv två-snåret begav jag mig mot stan tillsammans med Bergendahl, Wessberg, Burman och Chrille J och väl där avslutade vi kvällen med mat på Petters. Med en god hamburgertallrik i magen blev det sedan en runda förbi stationen för att möta upp Karin som kom med tåget från Lundafestivalen.

Sedan somnade man gott runt tre och kunde njuta av en lång sovmorgon i morse. Med andra ord en perfekt helg och för att delge er en del av roligheterna dyker bilder upp från Olympias lagfest här inom kort.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0