Humorns dag?

Man ska inte sparka på de som redan ligger men när vissa karaktärer bjuder på sådana här passningar är det svårt att inte falla för frestelsen och slå in bollen i det öppna målet. För idag bjuds det verkligen på ett par godbitar i svallvågorna efter AIK:s derbyförlust.

Till att börja med: kritik ska fotbollsspelare, egentligen oavsett nivå men i synnerhet professionela spelare, klara av att ta. Tomi Manooja har varit dålig, men samtidigt ska inte han ensam tvingas stå till svars för AIK:s misslyckanden och det humoristiska i mina exempel nedan går inte att komma ifrån.

Dulee Johnson ber till Gud att Manooja ska börja rädda. är det så troligt att Gud hjälper en rattfyllerist och kvinnomisshandlare utan självinsikt i första hand? Visserligen sägs han vara förlåtande, men i så fall hade väl han där uppe sett till så att Dulee hade spelat i Barcelona eller liknande nu. För visst var det Dulee Johnson som enligt sig själv hade samma potential som Xavi för några år sedan? Men hindrades från att få ut allt av sin kapacitet på grund av att de svenska medierna bara hackade på honom.

Då blir det förstås en aning komiskt när just han tar ton och förklarar vem som står för felen i dagens lag.

Komisk situation nummer två: Helt plötsligt verkar många verkligen se Lee Baxter som ett alternativ. Då har det gått långt, när en av allsvenskans mest hånade målvakter genom tiderna ses som en frälsare. Ur led är tiden...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0