Helg-bokslut

Söndagskväll och tid för reflektion kring helgen som nu har gått, om man vill vara djup. Själv känner jag mig dock inte så djuplodande i afton utan nöjer mig med att fundera över om en kvällsmacka vore på sin plats och inväntar Fotbollskanalen.

Sambon sover i rummet intill, hunden sover på golvet intill soffan och här sitter jag med datorn i knäet, tv:n inom synhåll och konstaterar att jag borde ha tagit den där mackan i alla fall, men inte hinner nu då jag inte vill missa något av programmet.

Mamma har varit på besök här under helgen och det har förstås varit trevligt. Vädret här nere i de södra delarna av Sverige har inte varit lite trevligt, men i övrigt har det varit bra. Fredagskvällen innebar matlagning av undertecknad (blev faktiskt riktigt gott) och allmänt lugn rådde.

Under lördagen öste sedan regnet ner och såväl mamma som Karin såg ut att bli sittandes här i lägenheten, men när vädrets makter blev lite trevligare framåt eftermiddagen begav de sig i stället till Olympiafältet för att se mig och mitt HF Olympia derbyspela mot Stattena IF. Tyvärr gick det helt åt helvete - sjätte raka förlusten inkasserades via pinsamma 0-5 då vi vek ner oss helt efter deras 0-2-mål - men för egen del slapp jag skämmas inför "mina" damer.

Det kändes helt okej under mitt 25 minuter långa inhopp som högerback och jag tycker att det fungerade bra i de situationerna som jag ställdes inför. Men det var dock en klen tröst då vi som lag återigen rasade ihop och just nu är det riktigt tungt för oss i division 6-fotbollen.

Resten av gårdagen ägnades åt en kort promenad, godisätande och filmtittande och idag har vi trots rätt kasst väder promenterat runt lite i staden, ätit gott på en mexikansk-inspirerad restaurang och sedan sagt hej då till mamma för den här gången.

Helgen har gått för fort och ångesten börjar göra sig påmind då den högljutt förklarar för mig att det är dags att rycka upp sig igen imorgon och öka takten med uppsatsen. Men det är väl bara att bita ihop, skriva och hoppas att man blir klar innan sommarens VM-premiär i alla fall...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0