Oflyt.
Oskicklighet.
Bitterhet.
Det är inte positivt i vårt Olympialäger just nu. Åtminstone inte om man ser till resultaten. Som tur är så är dock stämningen bättre i truppen än vad läget i tabellen är.

Säsongens femte raka förlust kom i söndags då serieledande Bosna FF från Landskrona blev för svåra på bortaplan. En bänkplats blev facit för min del i 90 minuter på ett iskall Ulkavallen och från sidan fick jag se mina lagkamrater göra en riktigt bra match. Men återigen straffades vi av två riktigt billiga mål som kommer ur ingenting i mitten av första halvlek. I andra är vi sedan klart bättre än Bosna, som nu har fem raka segrar men ur det går det snarare att läsa att de har mött "rätt lag" än att de är riktigt bra, men det hjälpte föga. Trots en riktigt stark halvlek och reducering till såväl 1-2 som 2-3 räckte det inte till poäng.

Bosna imponerade inte särskilt och kommer säkerligen inte att vara med i den absoluta toppen när de väl har mött de övriga topplagen. För samtliga lag som vi har stött på tidigare har imponerat mer än vad söndagens motståndare gjorde.

För vår del var det ett steg i rätt riktning men det är samtidigt en klen tröst när den förhatliga nollan fortfarande lyser i poängkolumnen. Ödesmatcher väntar nu mot Stattena IF och Bergande och poängen måste börja trilla in snart.

Under måndagskvällen fortsatte bitterheten att envist bita sig fast i en när det var b-lagsmatch borta mot division 4-laget Gantofta IF:s reservlag. Efter en riktigt bra första halvlek, följt av en lite mindre stark andra där vi tappade positionerna en del men likväl krigade på envetet, fick vi åka hem med noll poäng efter att hemmalaget gjort matchens enda mål. Ett mål som kom i den 90:e minuten. Givetvis på en drömträff från straffområdeslinjen som sitter en gång av tio också bara för att det om möjligt skulle bli ännu lite jävligare.

Hela laget gjorde en klart godkänd insats och för egen del fungerade det fint på högerbacksplatsen, samt som mittback sista tio, men återigen är det en väldigt liten tröst i mörkret just nu.

Man ska inte stirra sig blind på statistik och siffror då vi alla vet att vi kan klart bättre än så här. Men på tre DM-matcher, fem division 6-matcher samt fyra matcher i division 3-reserven för b-laget har vi vunnit en ynka match. Två har slutat oavgjort och hela nio stycken har renderat i förluster. Inget facit man skriver ut och ramar in över sängen direkt...