Det går inte bra nu

Inte fotbollsmässigt i alla fall. Förlusterna radas upp, a-laget har det hemskt tungt i sexan för närvarande och precis när vi såg ut att ha stabiliserat b-laget något åkte vi på en 0-6-förlust igår efter att ha rasat helt i andra halvlek. Detta mot ett lag som egentligen inte var särskilt bra och trots att vi skapade uppemot tio riktigt kvalificerade målchanser. 

Det är ledsamt att vi gång på gång viker ner oss så fort vi får ett mål mot oss och helt slutar ta ansvar för varandra. Det är ju en nyckel för att lyckas, att man jobbar tillsammans och går det inte spelmässigt som man har tänkt sig går det ALLTID att kriga sig tillbaka in i en match. Något som vi tyvärr inte alls ens verkar försöka att göra just nu.

För egen del, egentligen ska inte jag utvärdera mig själv, gick det väl
godkänt igår trots allt. Passningsspelet och spelet med boll fungerade fint, det märks att man får mer tid på sig när man har bollen i reservserien än i a-laget och då kan även en allt annat än briljant fotbollsspelare som jag lyckas med några fina passningar. En frispelning som tyvärr inte resulterade i mål för oss och en del fina uppspel och offensiva alternativ blev det igår. Samtidigt är jag besviken över att de fick komma förbi på min högerkant när de gjorde 0-2 i början av andra, ett mål som helt tog udden av oss. 

Kom att tänka på ett riktigt skön citat som en kompis hemma levererade efter att äntligen ha vunnit en pingismatch. Visst var han glad över vinsten, men konstaterade samtidigt att den kanske inte var så mycket att skryta över med följande recension av motståndaren: "Det var en dålig jävel" . Kom på mig själv att tänka så om en motståndare igår när jag av alla, min långsamhet till trots, lyckades med klassikerfinten peta-och-stick. Med min accelerationsförmåga borde det vara omöjligt, men så var det mot en långsam jäkel också...

Träning ikväll egentligen men att spela med en förkylning i kroppen igår var ingen höjdare. Halsont i natt och i morse, samt allmän hängighet, gör att jag för en gång skull tar ett klokt beslut och avstår kvällens pass. Blir nog en cykeltur upp till Filborna i det sköna vädret ändå för att kolla läget, men känns klokast att låta bli att träna. Är ju ny träning på torsdag, match fredag, match söndag, match tisdag så det finns gott om möjligheter till att spela boll den närmaste veckan i alla fall.

Nu uppsatsjobb och mat.
På återseende!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0