Dags igen

Match idag igen och som ni vet jagar vi fortfarande förtvivlat efter säsongens första seger i serien. Efter 3-3 mot Ramlösa FF förra fredagen kändes det som att vi var på gång, men lika snabbt som självförtroendet hade förbättrats en aning trycktes vi ner i skorna på nytt då vi i tisdags föll mot seriejumbon (som skickade ner oss på sista plats i tabellen) Bergandy. 0-4 i den matchen var inte direkt vad vi hade tänkt oss.

Tyvärr såg det ut som det har gjort under långa stunder hittills i vår. Vi har mycket boll, är inte alls underlägsna spelmässigt men är för dåliga på att omvandla spelet till chanser och när vi väl skapar så missar vi. Seda åker vi alltid på något lite väl billigt mål bakåt och får jaga. 0-1 i paus blev hastigt och i det närmaste kräkframkallande lustigt 0-4 på mindre än en kvart i inledningen av andra halvlek, vilket gjorde att ytterligare en match var körd. Att vi sedan rullade runt riktigt bra resterande delen av matchen och även skapade en del riktigt fina chanser spelade mindre roll.

För att inse allvaret och snacka ihop oss hade vi ett spelarmöte före träningen i torsdags. Utan att gå in närmare på vad som sades kan man säga att det var ett riktigt givande samtal och att vi verkligen ser ut att dra åt samma håll trots motgångarna. Nu är det, för att plocka fram en klyscha, bara att ta en match i taget som gäller. Tabellen hånar oss och spottar oss i ansiktet, men det är bara vi själva som kan ändra på det. Vi får helt enkelt ta oss an varje ny uppgift förutsättningslöst, försöka att tänka bort vad som har varit och bara fokusera på nästa match.

För egen del har det känts tudelat på sistone. Inhoppet mot Stattena i 0-5-förlusten kändes ganska piggt och följdes av 90 bra minuter mot Ramlösa. Därför var förstås petningen senast mot Bergandy inte så glädjande, men samtidigt så blev det ett halvtimmeslångt inhopp som gav mersmak. De drygt 30 minuterna som högerback fungerade fint och gav en självförtroendeboost, men å andra sidan hjälpte det föga och gladde ytterst lite då vi ändå förlorade.

Bara att hoppas att slutsumman blir positiv idag och inte bara enstaka delar av den.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0