Schlagerfeber...

...verkar det vara för många idag men inte för mig. Visserligen har jag tittat en del på finalen ikväll, det ska erkännas, men min ensam-hemma-kväll har även innefattat fotbolls- och hockeytittande samt lite hemsidejobb hittills. Och några fler ord om schlagern blir det inte i min blogg i alla fall. Det lär nog finnas andra som luftar sina åsikter om kvällens musiktävling så jag låter bli och låter andra sköta det.


. . . . . .


I stället får det
bli en summering av helgen så här långt. Den inleddes med en fredagskväll ute i Kävlinge för match i DM mot Dösjöbro IF. Det blev ingen rolig resa om man säger så. Dels var förutsättningarna inte de bästa på grund av ett antal återbud och ett brandskattat lag, dels gjorde Dösjöbro två mål under matchens första fem minuter och sedan var det mötet förstört.
 
Dock krigade vi på rejält trots allt och även om de alltför lätt lyckades göra 3-0 före paus var vi med tämligen okej ändå matchen igenom. Bortsett från resultatet var det i alla fall godkänt och för egen del (även om andra i första hand ska bedöma min insats) kändes det bra. 90 minuter som högerback, en del fina uppspel, ganska delaktig i spelet och ytterligare en match som klarades av utan större fel.



Mer om gårdagens fotboll har jag fått ihop här:
http://glidtackling.blogg.se/


. . . . . .


Lördagen har sedan rusat iväg. Efter en skön sovmorgon har Karin och jag varit en sväng med lite småsaker till vår nya lägenhet, gått en runda på stan och tagit en kombinerad lunch/fika på ett trevligt café. Så försvann den eftermiddagen innan vi avslutade med att storhandla på ICA. Det ser snarare ut som att en flerbarnsfamilj handlar än ett studentpar när vi kör vår veckohandling :)

Nu sitter jag här och avslutar kvällen på egen hand då Karin är iväg tillsammans med några klasskompisar. Med andra ord perfekt läge för mig att runda av lördagen med lite mer fotbollsbloggande, FM och någon film innan det ska sättas punkt för idag.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0