Ny förlust i helgen

Helgen är över, en ny vecka är här och nu med lite tid över tänkte jag summera helgen som har gått. Som vanligt har det blivit en hel del fotboll men även lite festligheter den här gången. Här nöjer vi oss dock med fotbollen och lite senare dyker text plus en del bilder upp från lördagskvällen.

Lördagen innebar vår tredje DM-match för säsongen, den femte matchen sammanlagt hittills, då Förslövs IF kom på besök till Olympiafältets konstgräs. Tyvärr åkte vi där på årets tredje förlust och siffrorna 1-4 var inte särskilt smickrande. Dock ska det sägas, utan att på något sätt försöka få det till att vi spelade bra, att resultatet långt ifrån speglade matchen. Vi kunde likaväl ha vunnit den men individuella misstag, som Förslöv utnyttjade skoningslöst, samt alltför många missade lägen i anfallsväg gjorde att vi i stället föll med klara siffror.

Jag har utvecklat resonemanget lite kring matchen här:
http://kylspray.com/blog/Glidtackling.aspx


För egen del kändes det faktiskt bra spelmässigt trots förlusten. Återigen startade jag som högerback (fjärde matchen i rad från start på den positionen) och det gick helt okej ändå. Det var visserligen svårt att hitta någon riktig trygghet i spelet då vi inte hittade någon stabilitet i laget men det var trots allt en insats som förde med sig en del positiva saker. Framförallt vågade jag vara aggressiv i försvarsspelet och klev fram offensivt när det blev läge.  

Trots förlusten känns det som att vi kan ha något bra på gång och det är förstås kul att få så mycket förtroende och speltid redan nu. Det är bara att jobba på framöver för att försöka behålla högerbacksplatsen och förbättra mitt eget spel ytterligare.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0