Det tog sig

Den här dagen inleddes med bra humör men snart försvann det då första lektionen under dagens praktik blev riktigt kaosartad. Detta på grund av en miss av mig som inte hade bokat datorsalarna (vilka blev upptagna) och en massa tekniskt strul då skrivaren (den enda de har i byggnaden verkar det som) vägrade att fungera. Frustrerande, stressigt men samtidigt säkerligen nyttigt då jag förmodligen bara får bra träning av att hamna i lite svårare situationer ibland.

Det hela löste sig också fint till slut och såväl andra halvan av den lektionen som den följande med en annan grupp elever fungerade klart godkänt.

När väl de lektionerna var avklarade var det egentligen en enda lång, skön nedförsbacke under resten av den här måndagen. Enda minuset var att bristen på kaffe (de är för dåliga på kaffedrickande i Ljungbyhed) gav mig huvudvärk. I övrigt rullade allt på i rask takt och rätt som det var så var man hemma i Helsingborg igen.

God mat följt av en positiv Olympia-träning som i sin tur följdes av lite pysslande med mina framkallade bilder här hemma har fått avsluta veckans första dag. En dag som faktiskt blev riktigt lyckad trots den allt annat än smidiga starten.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0