Ulvesson, Wessberg och jag

Så var helgen till ända och den här dagen har bara gått ut på att ligga på soffan, titta på VM och vila upp sig efter gårdagens öldrickande och pubbesök med Pelle, Wessberg och co. Riktigt trevligt var det, vi kikade på England-USA, hade det roligt och tog en sväng förbi bland annat puben Telegrafen. Väl där sprang Wessberg och jag på ingen mindre än Johan Ulvesson. Han är en av mina favoritkomiker så det var roligt att skåla med honom, utan tvivel. Sen är man förstås lite kändiskåt och det här var ytterligare en fjäder i kändishatten ;)


. . . . . . .


I övrigt inte mycket nytt, snarare ingenting. Ska roa mig med lite fotbollsskrivande här på egen hand nu och avrunda VM-dagen innan det blir sängen. Imorgon är det dags för att jobba hårt med uppsatsen. Tanken är att den ska vara klar om 1.5 vecka när jag beger mig hem mot Kalmar.


. . . . . . .


Björn Ranelid
i VM-soffan nu. Måste säga att jag uppskattar att lyssna på honom, inte bara för att han är MFF:are och har spelat för de himmelsblå. Det är intressant att vidga vyerna lite och inte bara diskutera fotboll på sedvanligt vis, utan i stället inta lite olika perspektiv och använda sig av fler parametrar än bara själva fotbollen när man samtalar kring matcher, spelare och lag.


. . . . . . .


Nu dags att hämta cykeln utanför Wessbergs. Återkommer när jag har träffat någon ny kändis... ;)


. . . . . . .


Måste slutligen erkänna att jag var nöjd med följande kommentar från min sida igår:
"Vi bor mitt emot kyrkogården, så det är ju ganska dött"




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0