Sommar

Nu verkar sommaren ha anlänt till Helsingborg. De senaste dagarna har solen lyst på oss bleka Helsingborgsbor och redan nu börjar kroppen få lite färg. Riktigt skönt med lite solbränna och att bara kunna sitta ute i sällskap av Karin och vår vovve i det varma vädret.

Efter gårdagens match är jag bra sliten i kroppen och har inte gjort många knop idag. Men en runda på stan har det i alla fall blivit, där bland annat dammsugarpåsar inhandlades för att undertecknad sedan skulle kunna vara en hygglig sambo och dammsuga hela lägenheten. Så nu är här i alla fall rent och fint.

Det var läge att städa nu då hunden sett till så att lägenheten var allt annat än ren. Karins mormor och morfar kommer på besök på måndag och då ska det förstås se anständigt ut :)

Nu närmar det sig dessutom sommarlov, sista dagen i skolan för min del är på torsag. Snart blir jag dessutom ensam här i lyan. Älsklingen och hunden åker mot Gävle på onsdag tillsammans med morföräldrarna. Själv blir jag kvar tills att det är dags för fotbollsuppehåll strax före midsommar. Några dagar innan midsommarafton tänkte jag bege mig mot Kalmar och sedan är planerna lite oklara.

Har jag tur löser det sig med jobb, åtminstone delvis, men säkert är det inte på långa vägar. Kanske blir det en lång slöarsommar utan den minsta sysselsättning, eller så blir det (förhoppningsvis) en del jobb. Ett besök i Gävle ska hinnas med också.

Hursomhelst hoppas jag på att det blir några riktigt sköna veckor här i Helsingborg före Kalmaråterkomsten och sedan är det förstås sommarens stora höjdpunkt: Fotbolls-VM!

Bara att se fram emot en härlig sommar och stämpla ut från bloggverkstaden för ikväll åtminstone.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0