Snart dags...

...att sätta sig på tåget mot Gävle. På lördag förmiddag bär det av och jag längtar verkligen. Ska bli härligt att återse älsklingen och dessutom få träffa en del gamla Sätrakompisar och se stan igen. Visserligen stannar jag bara till på onsdag men en del ska hinnas med ändå. 

Här hemma rullar livet på som det ska. Småland är bra trevligt, särskilt så här års, och det är något visst med att ge sig ut på en cykeltur för att längs vägen mötas av betande rådjur i vägkanten och små rävungar. Börjar jag bli gammal som uppskattar sånt eller är det givet att glädjas åt vad naturen erbjuder? :)

Hursomhelst är det riktigt skönt att vara hemma och utan tvekan uppskattar man allt här i Smålandsskogarna mer nu när man är här så sällan, jämfört med när man bodde här. Men så är det väl alltid.

NIK fick jag möjlighet att se igår då vi satte oss i bilen och drog till Oskarshamn. Tyvärr förlorade dom mot IFK Oskarshamn med 4-2, men med tanke på hur många som saknades i Nickebo igår var det inte mycket man kunde klaga på. Bara att ta nya tag.



Efter lite jobb här hemma åt pappa har jag idag frilansat åt Ölandsbladet. Eftersom jag inte har fast sommarvikariat i år blir det lite frilansande åt såväl sportredaktionen som allmänredaktionen. Det innebar att jag idag fick rycka in och göra ett reportage om en seglarskola. Egentligen borde jag känna mig degraderad, för några år sedan intervjuade jag Henke Larsson och Sanna Kallur, idag tioårige Oskar som skulle segla jolle... :)

Men det är faktiskt en viss tjusning i det också. Jag kunde i alla fall konstatera att jag verkligen trivs med jobbet och att därefter dra ner till natursköna Grönhögens Golfklubb för att på sedvanligt manér bevaka årspremiären av Ölands Bank Junior Tour var en ren fröjd. Sämre sommarjobb går att få och bättre plats än Öland går knappast att finna sommartid.

Imorgon blir det förhoppningsvis sol och bad, sedan mer jobb på fredag. Och därefter veckans bästa dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0