Nattlig uppdatering

Uppsatsnötandet går mot sitt slut, åtminstone för den här natten, samtidigt som mörkret har svept in Helsingborg i sitt svarta, lite lätt hotfulla men på något sätt ändå mjuka, täcke. Egentligen borde man väl ha legat och sovit nu men i stället för att försöka komma upp i bra tid imorgon och tvinga sig igång med uppsatsskrivandet passar jag på nu medan jag fortfarande är vaken. Det får helt enkelt bli en lång, skön sovmorgon när onsdagen anländer på allvar.

Vid sidan av tangentdansandet som ska få ihop de sista raderna i uppsatsen har undertecknad fotbollsbloggat en del i sedvanlig ordning. De senaste dagarna har jag slängt in ett par färska inlägg i min lite halvsovande fotbollssida på den här adressen:

http://glidtackling.blogg.se/

De flesta fotbollsinlägg publicerar jag enbart på Kylspray.com, men Glidtacklings-bloggen lever den också som ni ser. Kika gärna och följ såväl mitt eget bollspelande som mina funderingar kring den ädla sporten.

Nu tillbaka till uppsatsen i ytterligare ett fåtal minuter, sedan sängen. Imorgon väntar lite småfixande som måste uträttas före hemresan på torsdag innan det är dags för vårsäsongens sista match.


. . . . . . .


Saknar dig älskling <3

Ser fram emot Lövgrund i sommar :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0