Helsingborg, Kalmar, Gävle

En dålig vana att släcka alldeles för sent har undertecknad lagt sig till med de senaste dagarna. Och som krydda på för lite sömn har jag idag spelat 90 kraftkrävande minuter mot serieledarna Croatia Helsingborg, så nu är man ganska så sliten. Sängen väntar men den får vänta i några minuter till.

Helgen har varit väldigt lugn för min del då jag mest roar mig i ensamhet nu sedan älsklingen åkte hem till Gävle. Fotbolls-VM fungerar fint som sällskap för en gräsänkling som mig dagar som dessa, men det ska ändå bli skönt att bege sig hem mot Smålandsskogarna på torsdag. Där väntar midsommarfirande på underbara Varvet, nere vid havet, med familjen och lite vänner, förhoppningsvis en del frilansande åt Ölandsbladet och sedan blir det även åtminstone en tur till Gävle där sambo och diverse löst folk i form av Jonas P, Thyberg och co ska hälsas på. Något som jag verkligen ser fram emot.

Saknar Gävle en del, utan tvivel. Förutom studiepolarna så saknar jag förstås fotbollsgänget i Sätra. Så mycket roligt som vi hade tillsammans under fjolårets framgångsrika säsong är svårt att toppa. Samtidigt ska det tilläggas att vi, både jag och Karin, trivs utmärkt här i Helsingborg också. Det är en härlig stad, särskilt nu när sommaren har gjort entré.

Det enda som egentligen är negativt är fotbollen. Inte själva tränandet och matchspelandet i sig och inte heller gemenskapen i vårt lag. Tvärtom känns allt det där bra, men resultaten har varit så bedrövligt usla under våren så man känner mest vemod och en tung press på sina axlar när det gäller bollspelandet nu. Idag åkte vi på ytterligare en förlust, 1-3 mot Croatia, och vi är fortsatt fast förankrade i botten. Men det är väl bara att jobba på för någon gång måste det lossna.

Mer om fotbollen kommer som brukligt i fotbollsbloggen för intresserade. Ett inlägg är uppe redan nu och mer utlovas imorgon. Då ska dessutom uppsatsen skrivas klart, i alla fall första riktiga utkastet. Sedan blir det lite VM-tittande och småfixande inför hemresan.

Nu: gonatt!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0