Derbyreflektioner

Egentligen är det väl inte upp till en själv att tala om hur det gick för en. Men den egna insatsen gick det inte direkt att vara missnöjd med i torsdags, trots förlusten. Tvärtom var på 90 minuter som stärkte självförtroendet och rent spelmässigt har det känts bra för egen del på sistone samtidigt som även laget har höjt sig åtskilligt.

Mot Hais tillät domaren ganska tufft spel vilket gynnade hela vår backlinje, inklusive mig själv. Vi kunde spela aggressivt, ibland lite småfult när det behövdes och kunde tack vare det vinna mängder med dueller mot Hais offensiva spelare.

Själv spelade jag på gränsen hela tiden, vann många 50-50-närkamper som lika gärna kunde ha slutat med avblåsningar emot mig och drog faktiskt bara på mig en enda frispark under 90 minuter.

Undertecknad hade dessutom turen att stå på rätt ställe, på mållinjen vid bortre stolpen, och rädda en boll vid en hörna, faktiskt andra gången i vår det sker. Den räddningen kombinerat med en riktigt fin brytning inne i straffområdet, där jag skar in från min högerbacksplats på ett inspel från vänsterkanten och hann glidtackla bort bollen framför en framstormande Hais-spelare, samt ytterligare ett par fina brytningar gjorde att insatsen åtminstone var godkänd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0