Blir saknade


De här två sötnosarna blir saknade nu i ett antal veckor framöver. I morse åkte nämligen Karin hem, för hennes del, till Gävle med vovven och morföräldrarna. Därmed blir det ensamt i vår nya lya de närmaste två veckorna. Själv stannar jag till strax före midsommar då vi har några matcher kvar i fotbollen och jag dessutom har en uppsats att slutföra. Så ur den aspekten blir det bra med ett antal dagar som kan spenderas helt på egen hand, men sedan blir det tungt att vara utan älsklingen så länge.

Det blir en klart längre period den här sommaren då åtminstone Karin blir kvar norröver till i slutet av augusti. Fast å andra blir det, om det går som planerat, ett par besök i Gävle av mig under tiden så förhoppningsvis blir det inte alltför tungt.

. . . . . . .


Kikade på en dokumentär om den här killen (spana in Youtube-klippet) nyss och det var nästintill rörande att se faktiskt. Vilken skön liten katt! Och kul att se hur relationen mellan människa-djur växte sig stark. Inte minst nu när man själv är hundägare, eller åtminstone är med på ett hörn, sedan några månader tillbaka. Kul och coolt, får man allt lov att säga.

http://www.youtube.com/watch?v=x-kGj97rI0A&feature=fvst


. . . . . . .


Nu är det dags att få i sig lite lunch och göra lite nytta, ackomanjerad av regnet som slår mot fönsterna.


. . . . . . .


Kolla förresten gärna in fotbollsbloggen, som nu är uppdaterad igen:
http://kylspray.com/blog/Glidtackling.aspx



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0