Victoriadagen

Det såg inte ut som att det skulle bli något besök på Victoriadagen för min del i år, men i sista stund ändrades de planerna. Normalt sett brukar jag vara där för sportredaktionen, gå på presskonferensen med Victoriastipendiaten och sedan i rent nöjessyfte gå på själva firandet på kvällen. I år var det dock en av mina kollegor som fick presskonferensen på sin lott och egentligen skulle jag inte ha varit där alls. Men så kallade allmänredaktionen och helt plötsligt blev det såväl presskonferens som firande även för mig.

Det var riktigt kul att få vara med om det i år också även om det inte blev någon intervju med stipendiaten den här gången. I stället fick jag nöja mig med att fota när sportkollegan Almasi intervjuade Charlotte Kalla för att därefter bänka mig på Borgholms IP för att skriva om själva firandet. Skaplig arbetsdag, minst sagt :)

Tidigare har jag inte brytt mig särskilt mycket om Victoriadagen, inte förrän jag började på Ölandsbladet. Men nu måste jag säga att det är klart roligare att vara där och se det hela live, än att sitta hemma och titta på det framför tv:n. Det kan lätt konstateras att det inte direkt gör ont att få spendera en strålande sommarkväll som den igår på Victoriafirandet.



Reporterbild á la Aftonbladet:
"Text: Fredrik Alfredsson Foto: Malin Edeborg" :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0