Lena Mellin - årets hycklare

Någon politisk diskussion vill jag verkligen inte dra igång här i bloggen. Men oavsett vilken politisk sida man står på går borde det inte gå att tycka annat än att Aftonbladets tillfällige ansvarige utgivare (tror jag att titeln är) Lena Mellin gör bort sig mer och mer för varje dag som går.

En halvdöv kan höra att Littorin gång efter annan säger "nej", "nejnej" och på andra sätt förnekar all kännedom om den kvinna som påstås ha sålt sex till honom. Hur kan Mellin mena att videon är bevis för att Littorin INTE har dementerat uppgifterna? Snarare är det väl precis tvärtom.

Jag tänker inte diskutera min politiska ställning med någon som kan tänkas tycka att mina åsikter i frågan är fel. Det jag vill påpeka är hur fel Aftonbladet, med Mellin i spetsen, har gjort enligt mig. Den frågan intresserar mig, inte minst eftersom min arbetsgivare för närvarande är en tidning och pressetiska frågor är av intresse för undertecknad.

Självklart hade det varit av värde att publicera uppgifterna OM de hade varit bekräftade och OM Littorin hade varit anmäld för något. Nu finns ingen anmälan, ingen vet om hans någonsin har varit i närheten av den omnämnda kvinnan och allt är bara väldigt luddigt. Om det visar sig, vilket långt ifrån är en utopi, att Aftonbladets uppgifter är felaktiga och om det blir så att vi aldrig får någon klarhet i vad som har hänt (om det har hänt någonting)

En sista sak som stör mig är Mellins agerande när det gäller valet av att skjuta på publiceringen. "Vi anser inte att han är en offentlig person" och "vi vill värna om hans barn" hette det i flera dagar, till synes endast för att hålla svenskarna på halster och göra folk mer nyfikna. För sedan, utan att de ovan nämnda anledningarna hade slutat existera, kom uppgifterna helt plötsligt ut. Lyckat drag för att sälja fler lösnummer Mellin, men en sån äcklig dubbelmoral som borde få samtliga i landet att kräkas oavsett om man är blå, röd, grön eller fullständigt skiter i själva politiken.

Fortsätter den här svårtolkade och subtila historien ett tag till har snart Mellin själv roffat åt sig rollen som den största boven och hycklaren, hästlängder före Littorin, kvinnan som ska ha sålt sex och alla andra som på något sätt spelar en roll i sommarens mest smutsiga följetång.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0