Glädjande jobbnyheter

Att gå från att inte ha något sommarjobb uppstyrt, mer än lite frilansande för Ölandsbladets räkning, till att helt plötsligt jobba i princip heltid åt såväl ÖB-sporten som ÖB:s allmänredaktion känns inte helt fel. Efter att ha varit i kontakt med mina gamla kollegor under förra veckan och idag gjort ett besöl på redaktionen i Färjestaden sitter jag nu här med ett leende på läpparna och konstaterar att det kommer att bli mycket jobb framöver.

Anledningen till att det har svängt så är att de i dagsläget behöver förstärkning på journalistsidan då många har semester och en omorganisation ligger lite olägligt i tiden. Och då rycker jag förstås gärna in när tillfälle ges.

Man är inte direkt van att skriva artiklar om marknader, lokala butiker eller revyer, men efter bara en dag som "vanlig" reporter har jag fastnat. När man taggar igång rejält på att skriva en text om en lokalrevy, då vet man att man verkligen tycker om sitt jobb :)

Imorgon återgår jag dock åtminstone för några timmar till det som jag kan bäst: att skriva om sport. En hel eftermiddag väntar på ön då bland annat beachsoccer-turneringen CoBödaBana står på programmet. Även söndag blir idrottsfylld då friidrott ska bevakas på norra Öland.

Med andra ord är det fullt upp igen och jag måste säga att det känns skönt. Förut tyckte jag att sommaren skulle vara lika med slappande och lata dagar på stranden. Men efter att inte ha varit ledig någon sommar sedan 2005 kände jag mig nästan orolig över hur rastlös jag skulle bli om det inte blev något jobb i år. Så det här var verkligen välkommet.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0