Storvinst på tipset!

Ja, igår drog man in hela elva kronor på Stryktipset. Inte illa det, bara 21 kronor förlorade på mitt 32-raders-system. Tio rätt och givetvis iskall utdelning. Men ganska nöjd med tippandet trots allt den här gången. Det sved dock en aning att bara vara ett ynka Newcastle-mål ifrån mellan 250-300 i vinst på en satsad 20:a på oddset. Montpellier slog Marseille och Preston slog Ipswich, men trots en man mer i 60 minuter lyckades inte Newcastle betvinga Leicester på bortaplan. Surt det men ändå en godkänd tipshelg.

Idag väntar också ett gäng fina matcher. Eller vad sägs om ett tv-utbud som ger bland annat Ajax-Feyenoord, Man City-Portsmouth och Arsenal-Man Utd? Inte illa det, speciellt inte eftersom jag installerade min egen tv-box igår så att vi numera även har Canal Plus vilket innebär många matcher att bänka sig framför under våren.

Helgen i övrigt då? Lugn, skulle jag säga. Storhandel för Nilsson/Alfredsson igår och vi fortsätter hålla i våra veckoplaneringar och göra alla inköp på en gång. Flitigt faktiskt :)


Efter det tränade jag fotboll med Stattena och det kändes riktigt bra. Det är dock för tidigt att skapa sig någon riktig bild av laget än då flera a-lagsspelare har saknats på träningar och ett stort antal juniorer har varit med. Något som medför ganska stora kvalitetsskillnader spelarna emellan. Jag trivs hursomhelst med atmosfären, tränaren är riktigt schysst och entusiastisk, de spelare som jag har kommit lite närmare verkar vara bra killar och träningsmöjligheterna är det inget fel på. För egen del gick det också bra igår.

Tanken är att jag ska träna med en eller två klubbar till kommande vecka för att sedan försöka ta ett beslut om var jag vill/ska/får lira någonstans. Klubblös kommer jag dock hur det än går inte att bli vilket känns skönt.


Efter tränandet fixade Karin och jag tacos, åt gott och slängde ihop en onyttig men ruskigt god efterrätt med glass, maränger, hemmagjord chokladsås, cocos och banan som avnjöts framför Robinson-finalen följt av en Beckfilm. En riktig Svensson-hemma-kväll med andra ord :)

Nu blir det lite pluggande i en timme eller så innan fotbollsmatcherna förmodligen tar överhanden. Bra läge att passa på att njuta av lite fina matcher samtidigt som sambon pluggar för fullt :)

Skola imorgon, upp vid sex och iväg med tåg vid tjugo i sju. Men bara två föreläsningar före lunch och sedan hem igen. Så jag överlever.



Kommentarer
Postat av: Mange

Fint med tacos samt att United tog en viktig 3:a :)

2010-02-01 @ 16:50:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0