Nya tider

Flytten närmar sig med stormsteg och om en vecka är det dags att säga adjö till Gävle åtminstone för den här gången. Därmed är det också en hel del att styra med nu men känns trots att det är en massa saker som ska göras som att jag har kontroll på läget.

En av alla småuppgifter att fixa har varit att låta några i laget "ärva" hemsidejobbet och bloggandet för IK Sätras herrlags räkning. Glädjande nog ser det ut som att såväl hemsidan som bloggen kommer att leva vidare i allra högsta grad duktiga och initiativrika skribenter vid tangenterna. Det blir nämligen Thyberg och Thomas som tar över och det garanterar nästintill att man kommer kunna sitta nere i Helsingborg och följa sitt gamla lag tack vare ständigt nya uppdatering.

http://iksatratio.blogg.se/ 

http://www1.idrottonline.se/templates/Workroom.aspx?id=337634


Det kommer kännas tomt utan det goa gäng som utgör IK Sätra just nu, men jag är övertygad om att de kommer klara sig bra utan mig på alla plan :)

I övrigt är det packande och avslutande av diverse skolarbeten som gäller just nu. Förutom det klämmer jag in lite träning med jämna mellanrum för att inte slöa ihop helt här i lägenheten. #17 och jag körde ett pass på gymmet igår och tog ut oss rejält, speciellt i den avslutande magövningen som nästan tog död på mig. Riktigt skönt idag att känna av träningsvärken. #17 är det dessutom ordning på, han hade skrivit en handlarlista trots att de enda inköpen som skulle göras var mjölk och blodpudding typ... :)

Nu är det dags för dagen gympass och därefter väntar lite mer packande innan några ärenden på stan ska göras och Karin ska mötas efter jobbet. På återseende!  



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0