Bra, bättre, bäst

Så kan man sammanfatta den här helgen tycker jag utan att ta till för stora överdrifter. En summering följer nedan.

Fredagskvällen spenderades med Karin och svärmor Anna hemma hos dem med god mat och Let's Dance på tv (nej, jag fick inte välja program...). Lugn och trevlig kväll och sömn hyggligt tidigt då älsklingen skulle upp och jobb på lördagen.

Själv drog jag ner till stan för några korta ärenden strax efter att hon hade gått till jobbet och därefter spenderade jag sedan eftermiddagen med att packa och kika lite fotboll. Sedan var det avskedsfest hos Karin för henne och Ingis inför de stundande flyttarna. Vi beger oss som bekant till Helsingborg och Ingis, ev av Karins bästa vänner, flyttar till Örebro.

Det blev en trevlig kväll med många nya ansikten, mycket folk och även ett par gästspel för mig på #17:s 24-årskalas några hundra meter bort. Det var kul och trevligt vart man än begav sig och kvällen blev mycket lyckad. Karin och jag valde att inte gå ut till slut utan blev kvar i lägenheten med de sista gästerna som gick runt ett innan det var dags att avsluta ännu en dag. Fast sömn blev det inte förrän runt tre då vi fick finna oss i att vänta in en glad krogbesökare i form av nämnda Ingis som skulle övernatta i lägenheten och inte kom hem förrän runt halv tre. Men vi klagade inte för det :)

Söndagsförmiddagen spenderades tillsammans med en söt men morgontrött och smågnällig flickvän (men jag gillar dig i alla fall gumman :P) innan jag tog sällskap med #17 ner på stan för att sammanstråla med Koller. Vi tre passade sedan på att snacka igenom livet och ha det gott på Java i ett par timmar. Riktigt kul att träffa Koller igen och det var riktig kvalitetstid det, utan tvekan.

Avslutningsvis har den här helgen fått ett mycket bra slut då Milan körde över Juventus på bortaplan i Turin och vann med 3-0. Juventus var visserligen nästintill pinsamt blekt, särskilt under slutskedet av matchen, men en 3-0-seger mot rivalerna klagar man aldrig på. En riktigt fin Milanvecka med två imponerande segrar och en dos optimism injicerad hos oss rödsvarta supportrar.




. . . . .


Inte lika roligt att få höra igår kväll att Mange oturligt och olyckligt brutit benet i Bilma Cup. Krya på dig grabben! Jag hoppas både för din och för vårt gamla KBK:s skull att du repar dig så fort som det bara går.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0