Tjejkväll

Ja, sambon har ett par klasskompisar här och det gänget har ockuperat soffan för att kika på en film. Själv klagar jag dock inte då jag fick ta del av den nybakade kladdkakan och nu planerat att dra mig tillbaka i sovrummet med FM för hela slanten resten av kvällen.

Klagar på veckan som närmar sig sitt slut gör jag inte heller. En del har klarnat under de senaste dagarna och det enbart i positiv bemärkelse. Dels börjar jag få lite ordning och struktur på min kommande C-uppsats, dels har det nu blivit klart vilken klubb som jag kommer att representera den kommande säsongen. Mer om det dyker upp i fotbollsbloggen imorgon:

http://glidtackling.blogg.se/ 

Igår tränade jag återigen fotboll, den här gången med Helsingborgs AIS. Den klubben blir det dock inte framöver även om jag fick ett intryck som sa att de är riktigt seriösa och tränar hårt. Träningen gick också ganska bra för egen del och jag försökte att ta för mig, men den rätta känslan för laget infann sig inte. Så Hais var ute ur bilden redan igår kväll.

Idag har jag ägnat mig åt att städa lägenheten medan Karin var i skolan och därefter ta ett simpass följt av bastu. Sedan har vi ätit riktigt goda biffar med klyftpotatis efter att ha varit flitiga i köket på nytt. Och nu har som sagt min kära sambos vänner dykt upp, var på jag bloggar lite för att senare avlägsna mig från tv-rummet.

Fotbollsbloggs-update under förmiddagen imorgon som sagt, sen PL-fotboll med några goa fotbollsgrabbar och därefter Snabba cash på bio med älsklingen. Helgen kommer att bli bra!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0