Snöhelvete igen

Det har nog gått fram tidigare, budskapet om att jag hatar snön nu. Och det hatet blev inte mindre när det visade sig att dagens träningsmatch med mitt nya lag HF Olympia snöade inne. Inte så värst mycket snö har fallit under natten men tydligen nog för att Hyllinge IF:s grusplan där vi skulle ha spelat inte var i nog bra skick. Något som vi fick veta två timmar före matchstart när vi redan hade samlats i klubbstugan.

Så i stället för match hade vi en taktikgenomgång på cirka en halvtimme där coach Bergendahl gick igenom hur han har tänkt att vi ska spela och agera under säsongen, innan det sedan bara var att bege sig hemåt igen.

Sådär lagom roligt, speciellt då våra motståndare var erbjudna att spela mot oss på Olympiafältets konstgräs vid två idag men så sent som för några dagar sedan insisterade på att vi skulle lira på deras plan och att kommunen hade lovat att göra den spelbar.

Men så är det. Får spendera eftermiddagen med att plugga och sitta här hemma i lägenheten i stället. Bara att hoppas på bättre lycka nästa helg. Matcherna avlöser varandra nu om det går enligt schemat framöver och har vi tur får vi möta Hyllinge redan på onsdag kväll för att sedan ha en ny drabbning kommande lördag.

Den som lever får se.
Hoppas bara att snön dör dock...


Kommentarer
Postat av: Anonym

det är 2 matcher på canal+ idag trots allt såg jag...

2010-02-13 @ 14:14:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0