Nytt försök 2.0

Det blir ingen match borta mot Mörarps IF imorgon.
Planen är på grund av förmiddagens snöoväder inte spelbar och matchen är inställd.

Men, glädjande nog blir det trots allt match i alla fall (om det nu inte snöar utav bara helvete imorgon förmiddag) då ledarstaben runt vårt lag lyckades styra upp en match mot lokalkonkurrenten Stattena IF. Alltså det lag som jag tränade med allra först här i Helsingborg. Det blir ett intressant första test och dessutom känns det kanon att vi i stället för bortaplan och grus nu får spela på vår träningsarena Olympiafältet i stället.

Så det blir ett nytt försök version 2.0 att få säsongens första träningsmatch spelad.

http://glidtackling.blogg.se/ - inför-texten i min blogg + länk till vår hemsidas införrapport


. . . . . .


Den här fredagen inleddes riktigt segt med irriterat, dåligt humör och allmän omotivation för att ta itu med någonting av värde. Dock har den glädjande nog börjat arta sig och jag har fått lite gjort. Examinationsuppgiften, den didaktiska analysen, är klar och dessutom har jag hunnit med att simma och basta lite.

Underhållande är det förresten att sitta i bastun och lyssna på de gamla skånska gubbarna som låter precis som Ernst-Hugo Järegård. Framförallt en av dem som brukar sitta där med jämna mellanrum har en röst som är läskigt lik den gamle skådespelarikonen som bland annat var briljant i filmen Kådisbellan när det begav sig. 

Nu lite plugg, mat, OS och slappande här hemma.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0