Fotbollsuppdatering från Skåne

Mycket fotboll som alltid - inte en chans att en flytt ändrar på det. Helgen som har gått ägnades åt träning med Stattena i lördags som sagt och därefter blev det i sedvanlig ordning en hel del fotbollstittande under resterande delen av helgen. Framförallt igår då ett antal fina matcher stod på schemat.

Bäst skulle Milan-Livorno ha varit för min del men i stället blev det en frustrationsfylld eftermiddag då en säker seger på förhand förvandlades till en besvikelse i form av 1-1. Kanske inte direkt rättvist men att Milan är i en liten svacka nu är tyvärr ett faktum. Gäller att de rycker upp sig inom kort då Champions League väntar runt hörnet. Detta mot en Manchester United som ser ut att vara i toppform. Överkörningen av Arsenal på Emirates igår imponerade (vilket kontringsspel!) och Rooney är bäst i världen just nu i mina ögon. Mer komplett spelare får man leta efter i fotbollsvärlden.

I övrigt såg jag hatmötet mellan Feyenoord och Ajax vilket var en ganska underhållande match. Tycker det kan vara ganska skoj att kika på lite holländsk fotboll också även om ligan i sin helhet inte håller europeisk toppklass. Det är trots allt garanterat fartfyllda matcher och offensiv fotboll som man bjuds, på bekostnad av taktik och försvarsspel av klass förstås men ändå sevärt stundtals.

Kvällen har spenderats på Olympiafältet för fotbollsträning med klubb nummer två som jag testar här:
HF Olympia. Någon större träning från min sida var det väl inte, varken riktigt bra eller riktigt dåligt gick det, men intrycken var enbart positiva sett till stämning, organisation och ambition. Klubben åkte ur femman förra året, mycket på grind av strul vid sidan av plan och dålig inställning tydligen, men satsar på att gå upp igen. Ny tränare har dem och det är ganska mycket IK Sätra-attityd över det hela då han verkar väldigt ambitiös, driven och seriös i det han gör. Dessutom var alla oerhört trevliga, utan överdrift, och jag kände mig välkommen direkt.

Nu återstår det att se om det blir Stattena, Olympia (som jag tränar med även på onsdag) eller kanske Helsingborgs AIS som jag ska pröva med imorgon. Hursomhelst känner jag mig allt säkrare på att det kommer att bli bra vilket alternativ som det än slutar med.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0