Bättre och bättre

Den här onsdagen inleddes med snö, dåligt humör och förväntningar på att hela dagen skulle bli skit rakt igenom. Dock visade det sig glädjande nog att den föraningen och inställningen var helt fel. I stället för en riktigt usel dag artade det sig efter hand och slutade riktigt bra.

Jag har fått en del skolarbete och annat viktigt fixat, lyckats någorlunda med dagens måltid ugnspannkaka (med mina mått mätt är det bra gjort) och det bästa av allt var att det trots den äckliga snön (jag gillar inte den, om ni har missat det) blev träning ikväll. Planskötarna hade gjort sitt jobb idag och fått bort den vita sörjan åtminstone hyggligt så Olympiafältet var spelbart när vi klev ut där strax före halv åtta.

Träningen gick riktigt bra för egen del och det var bra fart på hela truppen. HF Olympia verkar dessutom vara ett riktigt gott gäng så det är verkligen mungiporna uppåt just nu hos mig. 

Jag blev till och med så inspirerad av kvällens träning att det blir en utläggning om den och lite mer kring tankarna om ett klubbval i min nystartade fotbollsblogg senast imorgon förmiddag:

http://glidtackling.blogg.se/

Imorgon blir det dessutom en del pluggande och eventuellt fotbollsträning med Helsingborgs AIS. Men nu blir det snart sängen efter en lång dag. Älsklingen sover redan och själv rundar jag på sedvanligt manér av med lite FM innan sömnen tar vid. Sena kvällar är bra härliga dagar som denna :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0