Vinterkyla på hemmaplan

Nu är jag på plats i Smålandsskogarna sedan ett dygn tillbaka. Riktig tur ska det sägas att jag hade med resandet från Helsingborg, särskilt om jag jämför med hur det har gått för min kära sambo Karin och min Gävlevän Noa idag. Försenade tåg, inställda tåg, väntan i flera timmar på ersättningsbussar, dålig eller rentav icke-existerande information och liknande verkar vara vad som gäller för de som är ute och åker idag. Själv slapp jag undan det kaoset och kom hem till Kalmar bara runt en kvart försenad.

Så mycket har inte gjorts sedan hemkomsten mer än lite uppsatsskrivande och bloggande. Det är 16 grader kallt ute så några utomhusaktiviteter under längre tid är inte att rekommendera. Jag var sugen på att åka skridskor här ute ikväll men det får vänta till imorgon då en del av NIK-spelarna ska snöra på sig grillorna och göra upp i ishockey här.

Idag har det bara blivit en kortare promenad i vinterkylan, något som åtminstone var rejält uppfriskande. Efter den rundan känns det dock skönt att krypa in här framför datorn och bara njuta av lugnet på landet :)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0