Strålande Gävlevecka

Jag på tåget (eller var, när det här skrevs) som precis rullat ut från Gävle och bloggar på väg hem mot de småländska skogarna. Sen i tisdags kväll har jag spenderat tiden i min förra hemstad och det har utom alla tvivel varit helt perfekta dagar.

Mycket har hunnits med, tiden har utnyttjats väl och de allra bästa har man hunnit med att träffa. Framförallt Karin förstås, men även Bentzer, Koller, IK Sätra-gänget och en del trevligt folk med anknytning till Karin.




Förra gången jag var på besök i stan fanns inte lika mycket tid
att jobba med och därmed blev det heller inte tillfälle att träffa så många kompisar. Den här gången blev det däremot lunchande och fikande med profiler som Bentzer och Koller. Alltid lika trevligt att träffa dem och det blev kära återseenden.

En av höjdpunkterna var att vara tillbaka på Träffens konstgräs igen - något som jag var i torsdags då det för första gången sedan i januari blev ett fotbollspass med IK Sätra. Det var helt suveränt att vara tillbaka i gänget igen, om än för en kväll. Samma härliga atmosfär, samma sköna sammanhållning och precis som förra säsongen hög kvalité på träningen. Passade bra med mycket spel också, vilket stod på schemat, för mig som inte har rört en boll sedan slutet av vårsäsongen med Olympia.

Igår var det dessutom dags för att se mina gamla lagkamrater spela match när Högbo AIK gästade Träffen. Tacksamt nog vände de grönvita matchen efter 0-1 i paus och vann till slut full rättvist med 2-1.

Karin och jag har sett till att variera och socialisera oss genom
att gå ut och ta en öl med några av hennes kompisar, besöka Länsmuséet för att bland annat kika på en graffitiutställning, gå på bio (Inception - bra och oerhört välskapad, men lite väl invecklad och för genomtänkt nästan), cyklat till Hemlingbysjön för att bada under söndagen och dessutom blivit bortskämda med svärmors goda mat och service. Med andra ord kan jag inte klaga alls :)



Nu väntar knappt två veckor hemma i Kalmar innan det blir Helsingborg igen lördagen den 14:e augusti. Lite jobb, uppsatsputsande och förhoppningsvis lite sol och bad kommer jag att ägna mig åt innan det ljuvliga sambolivet tar vid igen och hösten närmar sig.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0