Helsingborg nästa

Nu är sommaren, som har gått oerhört fort känns det som, här hemma i Kalmar och till viss del uppe i Gävle över för den här gången. Imorgon väntar Helsingborg igen och bilen rullar redan vid sjutiden på morgonen, så är väl bäst att krypa ner snart.

Förhoppningen om att få se NIK plocka tre nya poäng som avslutning på hemmavistelsen infriandes tyvärr inte. I stället stod mitt kära gamla lag för en bedrövlig insats och fick stryk hemma mot Pukebergs BK med 2-1. Men sommaren har ändå bjudit på ett par riktigt magiska fotbollskvällar nere på Ljungvallen så det finns en hel del positivt att minnas rent fotbollsmässigt i alla fall.

Dessutom har den inneburit en hel del roligt ÖB-jobb, ett par härliga besök i Gävle där älsklingen bland annat uppvaktade mig så fint på min födelsedag, ett antal stranddagar, möten med roliga och trevliga människor och många allmänt bra dagar. Sammanfattningsvis kan jag inte säga annat än att sommaren på hemmaplan 2010 har varit riktigt, riktigt bra. 

Nu blir det fullt upp när jag väl kommer ner till Helsingborg. Imorgon ska jag se vårt a-lag mot Bosna, förhoppningsvis gör vi en bättre insats än i den bedrövliga 1-6-förlusten mot dem i våras. Sedan väntar b-lagsspel för mig när vi tar oss an Stattena IF i ett hett derby på söndag. Därefter rullar det på. Ny match för a-laget på tisdag och sedan kommer min kära sambo ner på onsdag. Blir kanon det!


Jobb: skrev om en show med Lasse Brandeby, Thomas Ravelli o co


Födelsedagstårta i Gävle :)


Jag och älsklingen under mitt första Gävlebesök i somras :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0