Gammal gubbe

Igår var jag på veteran-SM i friidrott för Ölandsbladets räkning. Det var riktigt coolt, 85-åriga gubbar som hoppade höjdhopp och sprang 100 meter. Vilka legender! Mäkta imponerande att se måste jag säga och att de dessutom har en riktigt skön inställning till livet gör ett sådant jobb bara än roligare för min del.

Mindre imponerande är dock att jag själv känner mig som en gammal gubbe, en som dock aldrig ens skulle få för sig tanken att anstränga sig mer än nödvändigt, efter kvällens fotbollspass. Bra tränad är jag, det visade jag för mig själv inte minst när vi körde en 70-20-löpövning som verkligen sög i benen men som ändå gick förvånansvärt lätt. Så konditionen är det inget fel på - men kroppen var tydligen inte beredd på annat än löpning utan närkamper efter en sommar med ytterst få fotbollspass på agendan.

Därför sitter jag nu här och konstaterar att kroppen gör mer ont än på länge, länge. Men det är trots allt en skön känsla, det ska märkas när man har tränat. Och kvällens fotbollsträning var dessutom riktigt rolig och givande. Många spelare var på plats på Ljungvallen, vi fick slita hårt och det gick tämligen bra för egen del dessutom. Så det går verkligen inte att vara missnöjd eller gnällig, även om man känner sig som en sliten åldring vid det här laget :)

I övrigt idag har det jobbats på Ölandsbladet. Jobbar bara som frilans nu efter en månads fast men blev en hel del att göra idag ändå. Lite mer jobb blir det imorgon kväll innan lugnet snart infinner sig då Helsingborg väntar på lördag. Sedan är vardagen igång igen med fotboll, samboliv (älsklingen kommer ner nästa onsdag, längtar!) och sedermera även skola. Ska bli ganska skönt det faktiskt.




Slänger in en bild från sommaren 08, då jag (i svart) var utlånad från
Korsnäs BK till NIK och här spelade en träningsmatch mot Bergkvara



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0