Total katastrof

Premiären i den nordvästra Skånesexan är avklarad och den fick ett så in i helvetes bittert slut. Efter 90 minuters enormt jobb och en väldigt disciplinerad, defensivt stabil insats av oss valde den helt genomusle domaren (som var värdelös åt båda håll rakt igenom, främst mot oss utan att gnälla för mycket) bestämde sig för att döma straff för Croatia för en hands som skedde solklart utanför straffområdet.

Jag vet att det brukar vara enkelt att skylla på domaren och att det ofta är en alltför simpel ursäkt efter en förlustmatch. Men om ni hade varit på plats på Olympiafältet idag hade ni förstått att kritiken ovan. Det var långt ifrån bara Olympias spelare och ledare som ansåg att pajasen som agerade domare gjorde en horribel insats.

Så ruskigt bittert att behöva förlora på ett sådant sätt efter en riktigt stabil insats. Nog för att Croatia hade klart mer boll än oss men det var en del av vår matchplan, att falla ner lågt och försvara oss. Det lyckades vi bra med och chansmässigt hade vi väl så många lägen av vikt som vad de hade.

Nu blir det till att tjura över den här matchen resten av kvällen (nog tur för sambon att hon ska iväg, så hon slipper mig ett tag) men sedan är det bara att blicka framåt. Visserligen får vi tre man avstängda till fredagens match mot Ekeby men samtidigt tillkommer tre-fyra spelare som inte fanns tillgängliga idag. Det kombinerat med allt positivt som trots allt finns att ta med från dagens insats gör att det finns gott hopp om poäng när det är dags för omgång två.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0