Snabba timmar och skruvade bokhyllor

Jag har sagt det förr och säger det igen: det är nästan läskigt vad fort tiden går ibland. Den här lördagen är över om 20 minuter och det känns som att den knappt har hunnit börja.

Lång sovmorgon, en förmiddag som försvann och ett besök på Olympiafältet där våra seriekonkurrenter Stattena IF (första klubben som jag tränade med här i Helsingborg) och Ramlösa FF spelade var dagens facit fram till runt klockan tre då jag äntligen fick lite vettigt gjort. Det i form av att bege mig till vår nya lägenhet och skruva och dona lite. Soffan och bokhyllan är nu klara och vi börjar så smått få lite ordning på vårt nya hem. Mycket jobb återstår men vi är i alla fall på rätt väg.

Bilder från vår nya lya utlovas inom en inte alltför avlägsen framtid. Just nu finns inga nya bilder av värde att slänga in här men för att fräscha upp bloggen ska jag ta några snart.

Nu rundas dagen av med lite fotbolls- och filmtittande för min del. Min kära sambo är iväg ikväll och själv tänkte jag snart få disken och kvällspromenaden med vovven överstökad för att sedan krypa ner. En viktig match väntar imorgon då vi jagar säsongens första seger och det gäller att få lite rejäl sömn före den.

. . . . . . .


http://kylspray.com/blog/Glidtackling.aspx - uppdaterad!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0