Pinsamt uselt

0-6 ikväll i säsongens andra seriematch.
Det räcker egentligen med att skriva det.
Visserligen är Ekeby GIF ett bra lag som garanterat kommer att slåss i toppen av vår sexa, men 0-6 är aldrig okej att förlora med när man spelar mot ett lag från samma division som en själv.

Det finns egentligen inte så mycket att säga om den förnedrande förlusten men trots det försöker man analysera den och har svårt att släppa den.

0-1 kom direkt efter bara ett par minuters spel och var inte mycket att säga om. En drömträff (felträff?) som satt i bortre krysset.

Sedan kändes det trots att de var klart hetare och bättre än oss inledningsvis som att vi var på väg in i matchen. Men då kom tio mardrömsminuter mot slutet av halvleken som innebar 0-2, 0-3 och 0-4. Egentligen alla målen kom för billigt.

0-4 i paus och givetvis var matchen redan avgjord. Vi inledde dock andra halvlek klart bättre och gjorde 45 minuter som trots allt var godkända. Men tyvärr kunde vi inte putsa siffrorna utan i stället fick de alldeles för enkelt göra både 0-5 och 0-6 innan slutsignalen.

För egen del blandade man och gav före paus, medan andra halvlek gick bra. Får försöka att ta med det och det gäller även för de övriga i laget. Det är bara att dra ett streck över den här insatsen och redan imorgon börja blicka framåt mot nästa omgång.

. . . . . . .

Kvällen räddades något av
att NIK glädjande nog tog en meriterande seger i seriepremiären mot topptippade IFK Oskarshamn hemma på Ljungvallen. 3-0 efter tre mål av Bojan Dinic och tre sköna poäng som start på seriesäsongen gör att även mitt humör, egentligen nere i botten, känns lite enklare att bära med sig.

Nu slutet av Inter-Juventus och Passagerare 57 samt en del godis i tröstätarsyfte.