I väntans tider

Nej, Karin är inte gravid men vi väntar på tillökning ändå. Detta i form av en liten tio veckor gammal Samojedvalp som vi enligt planerna ska hämta nu innan vi tar tåget tillbaka till Helsingborg om ett par timmar. Dock verkar det bli knappt med tid då kennelägaren är på väg hem från Värmland och just nu verkar oanträffbar...

Påskhelgen här hemma har varit bra och det är alltid kul att komma hem till sina riktiga hemtrakter, speciellt när det inte sker så ofta numera. En massa god mat, en tur till IKEA, promenad igår, NIK-seger på Ljungvallens härligt ojämna och allt annat än gröna (men likväl älskade) b-plan idag och en ett antal timmars skönt slappande här hemma är vad som har hunnits med för att sammanfatta.

Gott med en NIK-seger med 6-2 idag trots mindre lysande spel och riktigt kul att träffa gänget igen. Dessutom är det alltid en fröjd att komma ner till Ljungvallen. Så idylliskt, vackert, nostalgiskt :)

Mer om fotbollen blir det som vanligt i fotbollsbloggen senare när NIK, mitt eget Olympia och även IK Sätra ska avhandlas.

Nu återstår väntan, väntan och lite mer väntan. Var är hunden? Någon som ser honom?
Återkommer med lägesrapport senare om nu internet fungerar nere i lägenheten. Lite bilder från helgen dyker också upp framöver.

Over and out.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0