Fullt upp

Det här inlägget skrevs tidigare under dagen, men då hann jag aldrig publicera det.

. . . . . . 

Det är verkligen fullt upp för paret Alfredsson/Nilsson just nu. Hundinförskaffandet har förstås fört med sig en klart mer innehållsrik och samtidigt även jobbig vardag. Men på det stora hela är det förstås positivt. I början lär det vara en tuff period innan han har blivit rumsren, men bortsett från allt golvtorkande och springande ut och in med honom så är det bara positiva intryck hittills. Det verkar (ta i trä) vara en väldigt lugn och snäll hund som vi har fått tag i. Förutom att vi har blivit med hund väntar som bekant en flytt om mindre än två veckor och dessutom har vi lite fler planer framöver. Mer om det dyker garanterat upp senare dock.


Nu är det fullt fokus på vår lilla hund, Casper, de närmaste dagarna och för egen del är det dessutom redan dags att börja förbereda sig för helgens efterlängtade seriepremiär. Croatia står för motståndet när det nordvästskånska division 6-serien sparkar igång på lördag. Nu återstår det att se om det blir en startplats för mig då jag missade annandagens genrep (vinst med 3-1 mot Billesholm), men annars är det bara att bita i och göra allt för att ta tillbaka platsen. Hursomhelst är jag inte överdiplomatisk eller osjälvisk när jag från hjärtat konstaterar att det allra viktigaste på lördag är tre poäng, oavsett vilka som får starta.


Förutom hund och fotboll rundar jag den här veckan av min 25 dagar långa praktikperiod på Klippans gymnasieskolas idrottsprogram ute i Ljungbyhed. Efter hand har det blivit alltmer givande och lärorikt. Med facit i hand kan jag inte annat än att konstatera att jag har tagit flera kliv framåt i min roll som lärare och att jag känner mig mycket tryggare i rollen nu. Att det dessutom blev rejält positiva omdömen från såväl min handledare som min lärare på högskolan skadar förstås inte heller.

Nu väntar lite hundlek innan det är dags för mat och träning. Sista passet före lördagens viktiga match och allt känns just nu väldigt inspirerande, såväl på fotbollsplanen som i övrigt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0