Det närmar sig

Det är flera viktiga saker som står på programmet de närmaste dagarna. Imorgon är det hemmapremiär på Filborna IP för oss när vi tar emot ett topptippat lag i form av Ekeby i Skånesexan. Sedan väntar flytt till vår nya lägenhet på lördag. Det ska bli så skönt när den flytten är över och vi har installerat oss på allvar i lyan.

Från och med nästa vecka blir det fullt fokus på mitt examensarbete när det gäller skolan. Idag har vi haft en sista examinationsuppgift i form av en slags grupptenta där vi skulle konstruera tre olika frågeställningar utifrån litteraturen och sedan skriva kring de frågorna. De tog sin tid, närmare bestämt hela förmiddagen och en bra stund under eftermiddagen med, men jag tycker att vi kan vara nöjda med resultatet. Det är kul att jobba i vår basgrupp, vi har allt som oftast roligt tillsammans och flera av gruppmedlemmarna är lika mig när det gäller humor och jargong så det är upplagt för smågnabb och många meningsutbyten. Precis som det ska vara.

Nu blir det dock inte fler grupparbeten den här terminen utan som sagt examensarbete. Något som passar mig bra då jag trivs med att disponera min tid helt på egen hand och kunna planera upp dagarna som jag vill ha dem.

Förutom flytten i helgen så kommer Karins mamma, tillika min kära svärmor hit. Det ska bli riktigt kul då det var längesen man fick träffa henne nu. Det är inte utan att man saknar Gävle ibland och människorna där, även om vi som väl är har det riktigt bra här.

Nu börjar det bli dags att knyta sig. Har varit uppe sen halv sex och det är allt annat än angenämt att behöva kliva ur sängen vid den tiden. Riktigt hemskt måste jag få sträcka mig till att säga att det är. Och med tanke på hur flitig jag faktiskt har varit (stabil insats i skolan följt av en bra fotbollsträning för hela lagets del) kan jag somna med gott samvete snart :)

Imorgon blir det till att packa klart, förbereda det sista inför flytten och sedan ladda inför matchen.
Återkommer med fler rapporter efter morgondagen.



. . . . . . . .


Fotbollsbloggen
uppdaterad:
http://kylspray.com/blog/glidtackling.aspx





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0