Strålande helg till slut

Det såg inte ljust ut när slutsignalen gick igår och vår andra förlust för säsongen i division 6 var ett faktum. Så var den här lördagen åt helvete, tänkte nog de flesta Sätraspelarna och allt vad seriesegrarfirande och rolig lördagskväll hette såg ut att vara långt borta. Men så kom som bekant beskedet att resultaten gått vår väg på andra håll i Gästrikland den här lördagen och helt plötsligt var allt upplagt för en trevlig afton.

Ett stort antal av våra spelare samlades hos coach P-O framåt den senare delen av eftermiddagen och spenderade sedan flera timmar med att kolla fotboll, dricka öl, hurra och skåla för seriesegern och ha det allmänt trevligt. Så sammanfattningsvis är det bara att konstatera att det blev en mycket bra avslutning på lördagen till sist.


Mer från gårdagen finns här:
http://iksatraherr.blogg.se/ - Sätrabloggen



Det skålades, inte i champagne men väl i Pommac :)


Glada miner och tummen upp kvällen igenom.

Mängder med bilder från hela gårdagen har jag slängt in på Facebook och i min bilddagbok (kolla Sätrabloggen där en länk till den finns). Så ta en titt om ni vill.

Idag har det varit hur lugnt som helst. Har uppdaterat hemsidan, bloggen och inte gjort mycket mer än att kika på lite fotboll. Sedan hade vi en mycket lugn träning ikväll, skönt att röra lite på sig och kul som alltid att komma ner till Träffen och träffa grabbarna. Nu är det bara att ladda för kommande uppgifter, närmare bestämt division 5-kval i fotbollen och diverse saker i skolan. Nya tag och ny vecka snart.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0