Så var det fredag igen

Som Noice sjunger och som jag, vill jag minnas, har citerat här i bloggen för rätt längesen. Hursomhelst är det helt plötsligt och från ingenstans veckans sista vardag och jag har inte riktigt hunnit begripa att det redan är lördag imorgon. Den här veckan har verkligen bara försvunnit.

Vad har då hänt sen senast jag skrev här? Inte mycket, blir svaret på den frågan. Jag har försökt ta tag i min a-uppsats i specialpedagogiken som släpar och fått lite (med betoning på lite dock) gjort och även styrt upp svenska-uppgifterna inför nästa veckas lektion. Men i övrigt har jag inte gjort mycket nytta.

Vi tränade i och för sig i onsdags och den träningen förde med sig mycket positiv energi som jag lever på fortfarande. En mycket bra träning av hela gänget och även för egen del flöt det på riktigt fint. Perfekt sista träning före morgondagens match och positiva vibbar att ta med sig.

I övrigt har jag däremot inte sysslat med särskilt givande saker. Om inte FM09-spelande kan räknas in som givande förstås...

Hade en mysig filmkväll med Karin igår, vi tog en lång sovmorgon idag och nu sitter jag mest här och tänker att jag borde sätta fart med saker och ting utan att riktigt komma till skott. Men ska se till att ta en dusch nu, gå till ICA en sväng och sen är tanken att jag ska bege mig ut till Korsnäsvallen och se mitt gamla KBK ikväll. Blir lagom som uppladdning inför morgondagens match för vår del.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0