När käkar vi, Nicko?

Dagens bästa är utan tvekan att jag under kvällens träning spelade till mig en lunch som vår stabile målvakt och min gode vän Nicko ska bjuda på. Vi slog nämligen vad före: om jag lyckades göra mål under spelet så skulle han bjuda mig på lunch, om inte så var det jag själv som skulle få stå för kalaset.

Oddsen talade verkligen för att det skulle bli den snåle smålänningen som skulle få betala, en seger för mig gav väl ungefär 747 gånger pengarna medan Nicko stod i 1.05 gånger insatsen. Men mot alla odds lyckades jag kliva fram från backplatsen och placera in målet som betydde att Nicko och jag nu ska ut och luncha inom kort :)


Nicko och jag på lagfesten före säsongen.


. . . . . .


I övrigt har
jag inte gjort så mycket som är värt att berätta om idag. Har visserligen varit ganska duktig med min specialpedagogikuppsats, men hela dagen har spenderats här hemma framför datorn. Har fått en del vettigt gjort dock och det känns som att jag är på gång med uppsatsen.

Har pluggat lite inför morgondagens skola och styrt med lite småsaker. Så jo, det har varit en ganska flitig dag från min sida men långt ifrån speciellt spännande.

Ny dag imorgon hursomhelst och snart dags att slå igen butiken, ta sin mats ur skolan och släcka ner för idag.


. . . . . .


Älskar dig Karin, över allt annat <3

"jag kryper tätt intill, lycklig för att du finns till"




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0