Lugna dagar

Lugnet råder minst sagt för tillfället. Visserligen har jag en hel del småsaker som ska fixas, men jag kommer inte att behöva lämna lägenheten inom de närmaste timmarna för att få de sakerna uträttade. Det enda som jag måste göra utanför min lya idag är att inhandla lite råvaror till kvällens tacos-lagande och lämna in Stryktipset. Med andra ord inga särskilt krävande saker :)


Helgen har inletts i samma lugna takt som den kommer att fortsätta. Gårdagskvällen spenderade jag faktiskt helt själv här hemma. Satt och hjälpte Lewton med en skoluppgift via msn (hoppas att han fick ut lite nytta av mitt stöd där borta på andra sidan Atlanten) och kikade på ett par Beckfilmer. Har plockat hem ett antal sådana nu och märker till min glädje att det är några som jag inte har sett eller inte kommer ihåg. Så finns en del att fördriva tiden med.


Idag blir det lite hemsidefixande, mathandlande och fotbollstittande. Därefter kommer älsklingen hit för en tacos-och-filmkväll. Lördagen kan med andra ord inte bli mycket bättre.


För en vecka sedan blev vi seriesegrare i årets Gästrikesexa och fick således ett bra tillfälle att fira lite. Men nu väntar nya uppgifter då kvalet drar igång imorgon. Hille IF:s b-lag hemma i första matchen innan GIF U och Gävle Latino står på schemat.

http://iksatraherr.blogg.se/ 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0