Imorgon är det allvar

Ja, imorgon är det allvar på flera sätt. Efter ett antal veckors behagligt tempo i skolan med få lektioner börjar praktiken som kommer att vara i drygt två månader. Med andra ord är det slut på långa sovmorgnar, sena kvällar (eller nåja, det blir slut på dem när kroppen säger stopp och jag inser att det inte håller att vara uppe halva nätterna när klockan ringer före sju dagen efter) och rena semesterglidandet.

08.15 imorgon ska jag vara på plats på John  Bauer och sedan väntar ett antal riktiga arbetsveckor. Men det blir nog bra det också med tiden och förhoppningsvis blir det lärorikt.

Så bra som förra gången det begav sig med en längre praktikperiod blir det dock inte, det var ju nämligen då jag träffade min bättre hälft... :)



























. . . . . .


Förutom praktikstarten kan
måndagen komma att innebära att den här säsongens andra stora mål för oss i IK Sätra infrias. Nämligen att spela oss upp i division 5. Det första, att vinna vår division 6-serie, har vi redan nått och nu har vi ett ypperligt läge att även säkra en division 5-biljett. Tack vare Gävle Latinos två inledande förluster i kvalet räcker det nu med att vi tar poäng på Strömvallen mot Gefle IF U imorgon, eller för den delen mot Latino på lördag. Något som vi bara ska se till att fixa.

För min del blir det dock tyvärr bänken från början även imorgon. Så det är med lite blandade känslor man sitter här, fast kan inte klaga så mycket egentligen. För dels skötte sig mittförsvaret bra mot Hille så en förändring vore egentligen inte logisk och dels har jag i alla fall gjort vad jag kan för att få starta.

Träningsveckan som avslutades ikväll med ett mycket fokuserat och bra pass har varit riktigt lyckad för egen del. Så jag har visat att jag borde spela, tycker jag, men samtidigt är det bara att acceptera bänken. Får göra mitt bästa därifrån för att stötta laget och vara redo om chansen dyker upp.

  

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0