Världsklasshelg

Nu är det visst måndag igen och ytterligare en helg har susat förbi. Men den gångna helgen var så lyckad så det är nästan skönt att sitta här på John Bauer igen, konstatera att en ny vecka är här och bara njuta av de senaste dagarna som har varit.

Helgen både inleddes och avslutades tillsammans med Karin. Med andra ord i allra bästa sällskap så fick en perfekt start såväl som ett perfekt avslut på den. Fredagskvällen innebar lite god mat, film (De ofrivilliga, flummig och svår film som vi inte alls gillade), godis och mysande. Och gårdagskvällen gick i samma stuk minus god mat och godis. Filmtittande, slöande hemma hos mig bara och bästa tänkbara avrundning av söndagen.

Däremellan hanns en strålande lördag med. De avslutande timmarna var lite sliriga och dimmiga minst sagt, men det var nästan värt att vara väldigt sliten igår med tanke på hur lördagen fortlöpte :)


Efter ett uppvaknande intill älsklingen begav jag mig sedan till matchsamlingen. Säsongens sista match stod på programmet och även om vi redan var klara för division 5 var motivationen hög hos samtliga Sätraspelare. Vi ville förstås avsluta snyggt och vinna kvalgruppen av egen kraft, även om det räckte med att komma före lördagens motståndare Gävle Latino för att ta sig till femman - något vi alltså redan hade ordnat. Samtidigt ville vi också ha revansch för 1-3 och 0-0 mot Latino i serien i år. Något som vi också fick och det på ett minst sagt övertygande sätt.

5-1 efter 2-0 i paus och aldrig något snack om vart segern skulle gå. En riktigt stark insats av hela laget och för egen del gick det också riktigt bra. Spelade högerback för dagen, min egentliga position men har ju nästan enbart spelat mittback i år, och det fungerade fint. Fick ganska mycket beröm för insatsen och kände mig nöjd efteråt. Skön avslutning på säsongen det.

http://www1.idrottonline.se/templates/NewsPage.aspx?id=445802 - allt om matchen 

Därefter hade vi en klockren bankett och segermiddag med efterföljande festande kvällen lång. Tränarduon hade ordnat det suveränt med fin mat, efterrätt, dricka och ett över lag väldigt bra uppstyrt evenemang. Långt in på småtimmarna firade vi av säsongens framgångar och kunde därmed göra bokslut för en minst sagt lyckad fotbollssäsong.


Jonas, jag och Lucas är glada och nöjda

Mängder med bilder från segerfirandet finns på Facebook och dyker snart även upp i min bilddagbok. Dessutom är en ganska rejäl uppdatering av Sätrabloggen på gång.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0