Hektiska dagar

Bloggandet har gått lite på sparlåga den senaste tiden då det helt enkelt funnits för mycket annat att styra med för att jag ska hinna med att lägga tid på skrivandet här. Praktiken tar mycket av min tid just nu och vid sidan av det har även andra saker tagit upp tiden.

Men trots att den lediga tiden är mycket mindre just nu än tidigare är jag nöjd. Praktiken går helt suveränt hittills och den här veckan som har varit fylld av lektioner som jag har hållit i på egen hand har varit bättre än jag vågade hoppas på. Eleverna har uttryckt att jag är tydlig, gör bra genomgångar och dessutom är min handledare riktigt nöjd hittills vad det verkar. Det känns förstås bra och den nervositet som fanns inför veckan har bytts ut mot ett sug efter att ha egna lektioner.

Förutom praktiken har den här veckan burit med sig en tripp till Stockholm. Vi var ett gäng studentkompisar härifrån som drog ner till Stockholm igår och såg Lars Lagerbäcks sista landskamp som förbundskapten. Nu var ju matchen mer eller mindre betydelselös, men det blev ändå en klart trevlig och rolig resa som var värd de små slantarna vi hade fått lägga ut.



På Råsunda var det verkligen kallt som i en isvak när matchen drog igång men trots kylan tycker jag absolut att det var värt att vara där. Några av oss hann också med ett besök på Casino Cosmopol före fotbollen. Själv spelade jag ingenting men det var ändå ganska kul att glida omkring där inne för första gången i sitt liv.

Nu har en lugn kväll inletts med mat, Johan Glans-show på Youtube och välbehövlig vila. Det är rätt slitet för bloggarens del idag. Hemma från Stockholm tjugo i två i natt, i säng runt kvart över två och sedan upp igen vid kvart i sju. Trots att det inte blev någon alkohol alls för mig igår är det förstås segt idag, men ska inte gnälla.

Imorgon väntar en ny tretimmarslektion och sedan tar jag helg för den här veckan. En helg som ska bli oerhört lugn då sömn efterlyses här.

Over and out för i afton.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0