Det börjar röra på sig

Eller snarare jag börjar röra på mig. Efter några lugnare veckor sedan den hektiska fotbollssäsongen avslutades har jag nu tagit mig i kragen och börjat träna en del igen. Tiden känns lite knapp numera när dagarna fylls av praktik på Bauer men det är trots allt ingen ursäkt god nog för att bara sitta framför tv:n eller spela Football Manager hela kvällarna.


Nu har det dock blivit lite ordning på torpet den senaste veckan. Spontanfotboll i relativt högt tempo med Sätragrabbarna under 1.5 timme i onsdags, ett gympass med bröderna Pettersson och Nicko i torsdags (det känns nu kan jag säga, stelt och ömt) och en löparrunda på runt fem kilometer igår i ensamhet. Det börjar ta sig i alla fall och nu får man så sakteliga varva upp innan nästa fotbollssäsong drar igång igen.


I övrigt är det egentligen intet nytt på den Alfredssonska fronten. Praktiken går fortsatt bra och omdömet om mig hittills verkar vara gott såväl från min handledare som från eleverna. Den här veckan har jag inte haft några egna lektioner, men bland annat fått ansvara för en del extraundervisning och agerat som stöd för en del elever med vissa uppgifter i svenskan. Det känns grymt bra att jag får ta så mycket ansvar, inkluderas så mycket och att min hjälp dessutom verkar uppskattas av eleverna.


Så en positiv vecka rent "arbetsmässigt" avslutades igår och fredagskvällen spenderade jag sedan, likt flera av de senaste fredagarna, på egen hand. Fick inte mycket gjort men har ryckt upp mig lite idag och tvättar, städar och donar med lite av varje nu.

Men FM börjar ta greppet om mig igen. Det börjar tendera i att vara ett FM-beroende när man sitter med ett game igång på den stationära datorn och dessutom går och kör igång ett annat game på den bärbara lånedatorn...  


Det ryktas en del kring vår #17 i Sätra. Och då syftar jag inte på transferrykten i första hand. I stället ryktas det om två saker: 1) han är duktig på att göra äppelpaj. 2) hans kropp är för klen, vilket gjorde att han vek ner sig igår och med några grumliga ursäkter nobbade en löparrunda med undertecknad. Kanske för mycket äppelpaj i en för trött kropp? Vad vet jag? ;)


Nu ska jag svepa några koppar kaffe, kika på lite Tipsextra-klassiska Wolverhampton mot Aston Villa, plocka i ordning och se till att jag har fått lite nytta uträttad när klockan närmar sig 17 och det är dags att möta älsklingen på stan. Matlagning, film och mys ska kvällen bestå av, blir bra det :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0