Praktik och träning

Så var ytterligare en praktikvecka över och det är fredagskväll. Som vanligt känns det som att veckan har gått ruskigt fort men samtidigt så har jag fått ganska mycket bra uträttat. Praktiken fortsätter att gå fint och jag känner stort förtroende, märker att jag är uppskattad där och får ta stort ansvar. Dessutom är det väldigt lärorikt och jag trivs kanon.

Utanför "arbetstiden" hinns det inte med så mycket nu när det är långa dagar på Bauer, men just den här veckan har ändå burit med sig en del vettigt. Bland annat två riktigt sköna gympass som gör att man kan sitta här med hyfsat gott samvete nu. Nicko, Jonas och jag var på kraftsportcentret och jobbade på bra i tisdags och igår var det dags för höstens första träningspass här på Sätragymmet. #17 vek ner sig den gången och hade någon luddig anledning att inte träna, men jag och #12 var flitiga. Det sägs dock att #17 faktiskt gymmade före jobbet idag så han ska inte få mer skit här nu... :)

Sportmässigt har annars veckans höjdpunkt förstås varit Milan-Real Madrid. Återigen gjorde de rödsvarta en bra insats och med en bättre domarinsats hade tre poäng varit i hamn. Men en poäng var inte fy skam det och rent spelmässigt och prestationsmässigt så såg det riktigt lovande ut. Hoppet börjar sakta tändas igen, om än lite väl naivt i ett så här tidigt skede när det gäller de positiva tendenserna.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0